V Bratislave prebehlo predstavenie svetového unikátu

Autor: Roberto Resmer | Dátum: 16.11.2018

V bratislavskom bare The Cuba Libre Rum & Cigar House, pri príležitosti 3.výročia pôsobenia bola predprémiera svetovej úrovne v podobe predstavenia jedinečného rumu Dictador. Pri každom výročí spomínaného baru bolo hosťom ponúknuté niečo výnimočné.

Aj tento rok tomu bolo tak. Na základe nadštardatnej spolupráce s destilériou Columbiana a vedením spoločnosti výrabajúcej rumy Dictador v tento večer prebehlo predstavenie svetového unikátu DICTADOR ABYSS.

Zberateľský kúsok, ktorý uzrel svetlo sveta len v limitovanom počte 46 fliaš.

Spoločnosť vyrábajúca rumy značky Dictador po vynikajúcom projekte Dictador 2 Masters spojila svoje sily so spoločnosťou AMPHORIS, francúzskou spoločnosťou, ktorá ponúka inovatívny koncept spojenia luxusného sveta, mora a vína.

Táto spoločnosť poskytuje spoľahlivý a bezpečný servis na ponorenie fliaš na mieste, ktoré bolo starostlivo vybraté pre svoje jedinečné vlastnosti a tým ponúkajú najlepšie podmienky na PERFECT UNDERWATER CELLAR.

Hĺbka ponorenia tejto jedinečnej limitivanej edície vo veku 40 rokov zrejúcej v sudoch po portskom je 30m v Atlantickom oceáne pri pobreži Francúzska. Fľaše Dictador Abyss boli uložené do špeciálnych kozónov, kde za stáleho tlaku 3 bar, pri teplote 11-13 stupňov Celzia, nerušene odpočíva po dobu 8 mesiacov. Priaznivé podmienky morského dna, priaznivá bathymetria a oceánske prúdy dotvárajú jedinečnosť týchto fliaš.

Ďakujeme priateľom DICTADORA, že sme mali tú česť ako prví a jediní na Slovensku predstaviť takú raritu.