Jamajský ochutený rum zrejúci v dubových sudoch a následne niekoľko mesiacov v sudoch po ,,sherry“ Pedro Ximénez – práve to mu dodáva jedinečný bohatý charakter.
Pedro Ximénez je typ vína zo španielskeho Jerezu, ktoré je intenzívne a prirodzene sladké – s tónmi medu a kandizovaného ovocia. Pre tento ,,rum“ to je posledný dotyk, ktorý mu dodáva vzácnu trvácnosť a komplexnosť.
Canerock je spojenie tradičných jamajských rumov obohatených o prírodné koreniny, príjemne sladké vanilkové tóny, sušené ovocie a jemné dubové taníny.
Čisto biela dužina karibských kokosov mu dodáva exotickú sladkosť a bohatú krémovú textúru. Korenisté a drevité tóny, krásne zvýrazňujúce chuť, pochádzajú zo strukov madagaskarskej vanilky, najvzácnejšej koreniny na svete. K dokonalosti ho napokon privádza svieži pikantný a bylinkový nádych zázvoru, ktorý je oslavovaným ostrovným kulinárskym korením. Pestujú ho v jamajskej dedinke Wait-a-Bit a zbiera sa 8 až 10 mesiacov po vysadení.